Zorgverzekeraars

De vergoeding van de zorgverzekeraars van Nederland


De plaswekker wordt helaas niet door de basis verzekering vergoed. U heeft dus minimaal een aanvullend pakket nodig. Maar ook dat is nog geen garantie voor een vergoeding. Elke zorgverzekeraar heeft zijn eigen beleid bij welk aanvullend pakket wat wordt vergoed. Dat geldt ook voor de plaswekker.


Klik hieronder op de naam van uw zorgverzekeraar. U ziet dan alle relevante informatie over de mogelijkheden en voorwaarden. Komt u voor een vergoeding in aanmerking? Dan kunt u bijna altijd de plaswekker direct bestellen en Urifoon verzorgt de declaratie richting uw zorgverzekeraar voor het bedrag waar u recht op heeft. Hierdoor heeft u geen (of bijna geen) eigen kosten, geen administratieve rompslomp én de plaswekker met een paar dagen in huis.


Aevitae

Agis

De Amersfoortse

Anderzorg

Avéro

CZ

De Friesland

Delta lloyd

DSW

FBTO

De Goudse

IAK

Interpolis

IZA

IZA Cura

IZZ

Menzis

National Academic

Nedasco

Ohra

ONVZ

OZF

PNO

ProLife

Promovendum

SIZ

Trias

Turien & Co

UMC

Univé

Univé Zorgzaam

VGZ

VvAA

Zilverenkruis Achmea

Zorg en ZekerheidWilt u hulp bij het uitzoeken?


Graag willen wij u helpen om uit te zoeken of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Klik hierboven op "Heb ik recht op een vergoeding...?" en beantwoordt een aantal vragen. U ontvangt snel een mail terug met de mogelijkheden die uw zorgverzekeraar u biedt.